WELCOME HOME!!!


Click here for Myspace Layouts

Followers

MYXELF :)








Annyeong-haseyo :)

✖ korang korang ! thank you follow :) , sombong ? tak payah follow la , buat semak dekat friend list aku je , dah follow tuh rajin lah tegur aku , okay

by the way nice to meet you :D

✖ aku tak nak  kau follow aku ? sebab maybe kau p'nah membuat kenangan pahit dalm idop aku! sorry tak app kau :)

✖ kau benci aku ? boleh belah kan dari profile aku . tu pun nak kena ajar lagi ke ?

✖ aku BLOCK or REMOVE kau means aku tak respect kau , :)

✖ tak layan coutbox kau ? maybe aku busy , thanks sebab faham

✖ fanatic korean , mostly bigbang :)

x taekwondo hobi aku :) ko sape nak halang aq !

✖ sorry btw sebab ayat terlalu kasar , :D

gumawo  :)

dah follow ?good ! suke x? comment larh ♥





terjahlah lagi kat sini !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

thankzzzz

Blinkie Graphics Generator at TextSpace.net

led apple

led apple

my name >.

my name >.

double a

double a

Electroboyz

Electroboyz

Boa

Boa

BIGBANG

BIGBANG

F(x)

F(x)